Need To Sleep

 

Vidste du, at…

Økologisk sengetøj fra NEED er mere end dobbelt så tæt vævet som normalt sengetøj
Den tætte vævning (Thread Count – TC) giver en silkeagtig blødhed og en luksuriøs følelse. Høj Thread Count (TC) betyder, at bomulden føles som silke. NEED har hele 300 TC (normalt sengetøj ligger på ca. 150 TC).

Økologisk sengetøj fra NEED er stærkere end normalt sengetøj
Vævningen og den økologiske bomulds høje kvalitet gør sengetøjet ekstremt slidstærkt. Det betyder, at sengetøjet kan holde i mange år, da det ikke slides på samme måde i vaskemaskinen som normalt sengetøj.

Økologisk sengetøj fra NEED er bedre for din krop og dit helbred
Vi bruger i gennemsnit 1/3 af døgnet i vores seng. Derfor er det vigtigt, at sengetøjet ikke indeholder kemikalier, insekticider eller pesticider, som man ofte finder i traditionelt sengetøj.
Disse kemikalier og kunstgødningsformer er mistænkt for at have forbindelse til diverse allergier, flere kræftformer, generelle sundhedsmæssige risici samt forurening af natur og grundvand.

Produkterne er certificeret med den globale miljømærkning GOTS (PRJ856000/896945)
GOTS certificeringen er meget mere end “bare” økologisk produktion. Alle parter i proceskæden er individuelt certificeret fra fabrikken til distributionskanalen hele vejen til forbrugeren. GOTS er kendt som guldstandarden indenfor bæredygtig produktion af organiske fibre såsom bomuld og uld.

Når du vælger et produkt med en GOTS certificering, vælger du også

  • At beskytte miljøet mod giftigt spildevand
  • At der anvendes minimalt mængde af vand under produktion
  • At sikre ordentlige arbejdsforhold for arbejderne
  • At der ikke anvendes børnearbejde
  • At der bruges færre kemikalier