Handelsbetingelser

Produktinformation:
På Needproducts.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Need Products via kontakt@needproducts.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser er vist inkl. moms.

Betaling:
Needproducts.dk modtager betaling via Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Debet, MobilePay, ViaBill*. Bankoverførsel samt EAN betaling (kun offentlige institutioner – kræver ansøgning om login forinden).
Beløbet vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet, og der opkræves ikke gebyr for betaling med kreditkort på you-need.dk.
EAN-fakturaer afsendes elektronisk.
Ved bankoverførsel afsendes varen først, når beløbet er overført til vor konto, og transaktionen registreret. Fristen for indbetaling er 7 dage, hvorefter ordren vil blive annulleret. Husk at angive dit ordrenummer og navn ved bankoverførsel. (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)
Der opkræves ingen gebyrer ved betaling i danske kroner.

Levering:
Ordrer med lagervarer afsendes normalt indenfor 1-2 hverdage, dertil kommer fragtselskabets omdelingstid, som normalt er 1-2 dage for pakker og 2-8 dage for breve.
Prisen for leveringen udregnes automatisk på baggrund af vægt og størrelse og kan ses inden afgivelse af ordren.
Hvis du ønsker at spare fragten, kan du afhente din ordre på vores lager i Stenløse. Du vil automatisk få besked, når din ordre er klar til afhentning.
Alle brevforsendelser sendes med Post Danmark som økonomipost.

Ved pakkelevering kan du vælge mellem følgende:

GLS privatpakke med omdeling
Afsendelse alle hverdage
Din pakke bliver leveret til døren. Hvis du ikke er hjemme, vil du få besked i postkassen med oplysning om, hvor du efterfølgende kan afhente din forsendelse.

GLS PakkeShop
Afsendelse alle hverdage.
Du har mulighed for selv at vælge afhentningssted mellem ca 1.250 PakkeShops. Efter indtastning af din adresse vil de nærmeste afhentningssteder automatisk komme frem. Hvis du ønsker et andet afhentningssted, kan du blot ændre i adressen.

GLS Erhvervspakke (med omdeling)
Afsendelse alle hverdage.
Din pakke bliver leveret til døren, hverdage i tidsrummet 8-16.

PostNord (Post Danmark) Erhvervspakke med omdeling
Afsendelse alle hverdage.
Din pakke bliver leveret til døren. Er der ingen tilstede på adressen, kan pakken leveres som Flexlevering

PostNord (Post Danmark) – Privatpakke med omdeling
Afsendelse alle hverdage.
Din pakke bliver leveret til døren. Hvis du ikke er hjemme, vil du få besked i postkassen med oplysning om, hvor du efterfølgende kan afhente.

PostNord (Post Danmark) – Privatpakke uden omdeling
Afsendelse alle hverdage.
Pakken leveres til det nærmeste Post Danmarks udleveringssted. Du får besked, når pakken er klar til afhentning. Ønsker du, at en anden skal hente pakken, så husk en underskrevet fuldmagt.

PostNord (Post Danmark) – Vælg selv afhentningssted
Afsendelse alle hverdage.
Du har mulighed for selv at vælge afhentningssted mellem samtlige ca 1.600 posthuse, postbutikker og Pakkeboksen-automater. Efter indtastning af din adresse vil de nærmeste afhentningssteder automatisk komme frem. Hvis du ønsker et andet afhentningssted, kan du blot ændre i adressen.

Du vil modtage SMS og/eller email, når pakken er klar til afhentning.

OBS: Ved gratis levering vil Need Products vælge nærmeste afhentningssted.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

Reklamation:
Når du handler på you-need.dk, har du 24 måneders reklamationsret over fejl eller mangler ved varen regnet fra det tidspunkt, hvor du modtog varen.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb (Kun på den del der sket indgreb på).
Du skal reklamere i rimelig tid, efter du har konstateret fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Rettidig reklamation betyder, at du enten kan få varen repareret, få den omleveret, få et prisafslag eller få pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.
Reklamationer vedrørende varer købt på needproducts.dk skal rettes til kundeservice via vores kontaktformularer eller e-mail. For at sikre hurtig reklamationsbehandling, bedes du lave en fyldestgørende beskrivelse af det, du vil reklamere over, samt evt. vedhæfte et eller flere beskrivende billeder. Såfremt vi vurderer at varen skal returneres, fremsender vi returlabel du kan benytte til fremsendelsen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Returadressen fremgår af den returlabel du modtager fra os.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Bemærk; Ved oprettelse af reklamation på produkter, hvor fejl eller defekt ikke kan konstateres eller ikke er dækket af reklamationsretten, vil produktet blive returneret inklusiv et testgebyr samt evt. returfragt. Testgebyret beløber sig til DKK 200,00 og returfragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Ansvarsfraskrivelse og garanti:
You-need.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for you-need.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og you-need.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til you-need.dk’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for needproducts.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
needproducts.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for køber.

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende mail til kontakt@needproducts.dk eller ved at benytte fortrydelses formularen . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 61,25 ved benyttelse af vores returportal (
Ved returnering bedes du bruge GLS eller Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
– du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret (eks. barbermaskiner og lign.)

– du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Needproducts.dk
Ejnar Thygesensvej 14
3660 Stenløse

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Persondata:
For at du kan handle på Needproducts.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi registreringer udelukkende disse oplysninger for at kunne levere din ordre.
Personoplysningerne registreres hos K2 develop CPH og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på www.Needproducts.dk er ejeren af K2 develop CPH.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand, dog videregives din e-mailadresse samt evt. angivet SMS nummer til Post Danmark i forbindelse med afsendelse af postpakker (så du kan modtage leveringsoplysning)
Som registreret hos K2 develop CPH har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: salg@you-need.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Hjemmesiden www.Needproducts.dk drives af firmaet:
K2 Develop CPH
Ejnar Thygesensvej 14
3660 Stenløse
CVR: 38192035
kontakt@needproducts.dk
Tlf. +45 2710 4040

Forbehold for ændringer:
Needproducts.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
E-mærket: https://www.emaerket.dk
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk
http://www.global-standard.org/

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16. april 2018